prima pagina    cariera    contact  
top
  Despre Noi
  Persoane de Contact

Astazi, cand echipamentele de imprimare, multiplicare, scanare, transmisie si receptie fax s-au dezvoltat si raspandit spectaculos in Romania, Infotec isi reconfirma orientarea strategiei sale catre lucrul bine facut.

Angajandu-se pe linia calitatii fara compromis, Infotec ofera nu numai produse de marca, recunoscute pe plan mondial, dar si servicii complete de asistenta clientilor sai.

Extinzandu-si permanent gama de produse cu aparitie de ultima generatie in domeniu, cu intentia de a acoperi cerinte cat mai variate si de a oferi solutii complete clientilor sai, Infotec s-a dovedit in ultimii ani o societate dinamica si flexibila ceea ce i-a conferit reputatia unei firme solide in distributia echipamentelor si serviciilor cu valoare adaugata Xerox.

Din iulie 2000, data la care a primit statutul de Xerox Authorised Dealer, Infotec furnizeaza produse si solutii pentru gestiunea si managementul documentelor, solutii care duc la cresterea productivitatii si îmbunatatirea procesului de colaborare specific mediilor de lucru interactive.

Activitatea Infotec acopera domenii variate, de la telecomunicatii, industrie si educatie, pâna la arte grafice si media, utilitati si comertul cu amanuntul. Produsele si solutiile Xerox, oferite de firma noastra acopera o varietate foarte larga de utilizatori, de la utilizatori individuali, pâna la marile companii .

Continuandu-si strategia, Infotec, va continua sa ofere solutii complexe destinate birourilor conectate in retea. Serviciile si software-ul cu valoare adaugata, le vom dezvolta in continuare, utilizand echipamentele Infotec pentru integrarea in retelele de calculatoare, a aplicatiilor de scanare si document management.

Apelati la serviciile noastre si va veti convinge ca suntem un partener ireprosabil.